RO Study
👤
Andreegabi
Andreegabi
19-04-2015
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna FACTFILE
Răspuns :
Kidaa001
Kidaa001
19-04-2015
Un dosar informativ sau o fisa tehnica de informare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Substantivele Colective Din Versurile Urmatoare: Intr-o Zi, Prin Asfintit, Soaricele A-ndraznit Sã Se Creada În Putere A Prada Stupul De Miere.Roiu
Help!Făceam Nişte Modele De Teze La Limba Română, Pentru Că Urmează Să Dau Teza Luni Şi Am Găsit Nişte Lucruri De Care Nu Sunt Sigură Sau Nu Le Ştiu,de Exemplu:
Care Este Raspunsul Corect? Particularitatea A Riului Dependenta De Clima Este: a.volumul Anual Al Apei b.directia Riului c.caracterul Cursului d.caderea Riului
Am Si Eu Nevoie De O Compunere .Imi Trebuie Pentru Engleza.Este Vorba Despre Obiceiurile De Craciun A Unei Tari Straine Si Nu Stiu
Imagineazaati Ca Esti Primarul Unei Localitati,cum Iti Manifesti Aautoritatea Fata De Cei Ce Nu Resoecta Legea
P={n|nEN Si 2 La Putrea A Patra <n<3 La Puterea A Treia }=?
Calculaţi Volumul De Propenă (măsurat În Condiţii Normale) Care A Fost Introdus În Reacţiedacă Reacţia(propenei Cu Apa ) A Decurs Cu Randament De 80% Şi Prin D
O Compunere Religioasa Cu Titlul ''Familia Cel Mai Pretios Dar''
Cati Lei Inseamna 2000 De Euro?
Din Cele 40 De Animale Dintr-o Gospodarie Sunt 30 Oi Si 10 Cai.Cat La % Dintre Animale Sunt Cai ? Dar Oi ? Va Rog Rezolvare Repede. .!