RO Study
👤
Andree017
Andree017
18-01-2021
Engleza
a fost răspuns
5 întrebări cu have you
Plssss
Răspuns :
Buzdugaelena
Buzdugaelena
18-01-2021
Răspuns:
i have you sister's?
i have you footbool?
i have you a food?
i have you are a books?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile: L=40m, L= 15m, H=2,5m. IN Cate Ore Se Va Umple Bazinul Daca Prin Robinetul De Umplere Curg 1500
Écris Quatre Mots Qui Appartiennent Au Vocabulaire De La Classe. Fais-en Des Phrases.Scrie Patru Cuvinte Care Fac Parte Din Vocabularul De Clasă. Alcatuieste pr
Doar 1.Ofer 30 P.____________
Un Enunt In Care Adv. Azi Sa Aiba Functia Sintactica De Complement Circumstantial Si atr. Adj.
Deci Tre Sa Fac O Compunere Argumentativa Cu Rolul Istoriei In Formarea Personalități Adolescentei
Derivate De La Cuvantul Drum...
Un Automobil A Parcurs 824km Astfel:dimineata 1 Pe 4 Din Drum,dupa-amiaza 3 Pe 8 Din Drum ,iar A Doua Zi Restul.cat A Parcurs In Fiecare Etapa
Daca Elevii Unei Clase Se Aseaza Cate Doi Intr-o banca Raman 5 Elevi In Picioare ; Daca Se Aseaza Cate Trei Intr-o Banca Raman 7 Banci Goale Si Una Ocupata De
Hey Am Nevoie De Niste Idei . Am De Facut O Prezentare In Power Point Despre Matematica . Pana Acum Am Scris Despre :- Cum A Aparut Matematica- Ce Este Un Numar
ImAgineazati Ca Printr- O Minune , I-ai Putea Cere Unei Zeite Sa Pună Capăt Tuturor Conflictelor Armate Din Lume . De 8-10 Rânduri