RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Alcatuiti probleme dupa
120 + ( 120 + 28 ) =
Răspuns :
Ggabriel32
Ggabriel32
19-04-2015
Intr-o curte sunt 120 de rațe si 28 de găini , pe lângă toate acestea sunt și 120 de porumbei . Cate păsări sunt ? Sper ca e bună ! ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dimineata Deschideti Robinetele De La Chiuveta.Pe Cel De Apa Rece.....inchideti!Pe El De Apa Calda....inchideti.Pe Ambele In Acelasi Timp. 1.Ce Observati? 2.Car
Rezolvarea Punctului D Va RogCel Mai Bun Răspuns Primește Coroana
,,Gandacelul '' De Emil Garleanu , 1.Care Este Modul De Expunere Predominant Folosit In Text. 2.Cu Ce Alte Moduri Se Imbina? 3.Numeste Doua Trasaturi Ale Textul
Problema 2. Fie ABCD Un Dreptunghi Şi Notăm Cu O Intersecția Diagonalelor. Ştiind Căunghiul BOC Are Măsura Egală Cu 120-şi Că BO=8 Cm, Aflaţi Perimetrul Triungh
In ........ , Se Mareste Volumul .......... , Scade ......... Aerul Din ........ Iar In ............... Urmeaza ............ Muschilor ............, Iar Cutia .
Am Nevoie Urgent Va Rog
TriunghiulABC Este Echilateral Din Fig.1 AM Perpendicular Pe AC BNperpendicula Pe AB CQperpendicular Pe BC SI AM=BN=CQ.Demonstrati Ca Triunghiul MNQ Este Echila
Un Amestec Contine 7g Fier Si 8g De Sulf. Care Este Compozitia In Procente Molare (%) A Amestecului.
(25,4-13,25):1,2+12,16Va Rog Repede!
Daca A Este Numar Natural Si A Supra 4 = 15 Supra 2 Atunci Numarul A Este Egal Cu...?