👤

Vreau si eu o compunere narativa mai deosebita,va rog,multumesc!

Răspuns :

Catys
.Iata ca si am ajuns in ziua ca au adus cartile cele mai noi am plecat sa le privim...Atunci cum eram eu concentrata la privirea cartilor, a sunat sa plecam la ore,, eu nu am auzit..Un om carind cutiile grele cu carti imi zice :"Fat-o poate te duci la ore vei veni dupa aceasta lectie cind cartile vor fi aranjate si vei putea lua una acasa..Iar nu am auzit.. Omul se da mai linga mine si-mi zice.:"Dute la ore!!!"Si nici atunci nu am auzit caci nu ma puteam satura de uitat sa ma uit la aceste carti miraculoase ,colorate in diferite culori.. Atunci omul se inerva si-mi striga la ureche: "Esti surda cumva?" . Atunci de parca m-au rupt din lucru si am revenit din basm in realitate si nu intelegeam ce se intimpla ma uitam in jur incercind sa inteleg ceva... In sfirsit mi-am dat seama ce s-a intimplat si cum mi-era rusine mi-am cerut scuze si am fugit la lectiie... Dar nici aici nu am scapat fara pedeapsa...Apoi toata lectia ma gindeam  sa se termine mai repede ora si sa mai privesc iarasi cartile, doar ca nu asa de concentrat..
Sper ca te-am ajutat..Si pe alocori am folosit cuv pop schimbale daca e nevoie... Pa