Răspuns :
pai, incerca sa imbini naratiunea cu descrierea: descrie un personaj imaginar sau pe tine(ca fiind personajul principal ce realizeaza toate actiunile) ca te cufunzi in somnul adanc si ajungi intr-o lume de vis; aici descrii locul , imprejurarile, te-ar ajuta mult daca ai folosi multe figuri de stil(epitete, personificari, repetitii). descrie un omulet cu care te imprietenesti , el iti povesteste multe lucruri, privesti un apus de soare pe malul marii ce imbratiseaza nisipul inca cald, sau un peisaj frumos de munte.de aici incepi sa te apropii de final: dupa ce omulatul ti-a prezentat imprejurarile, el iti cere un sfat, sau o favoare. tu i-o indeplinesti, iar el te ajuta sa iti implinesti o dorinta(aici inventezi tu ceva , sau iti exprimi adevarata ta dorinta). dupa care, pentru a incheia compunerea, spui ca deodata ai cazut de pe pat si iti dai seama ca a fost doar un vis, insa iti propui sa faci tot posibilul sa il mai intalnesti macar o data pe acel omulet care ti-a fost un bun prieten.
ti-am conturat compunerea, ti-am dat bazele, acum tu trebuie doar sa ii dai culoare si sa adaugi detaliile.
Sper ca ti-am fost de ajutor :)
ti-am conturat compunerea, ti-am dat bazele, acum tu trebuie doar sa ii dai culoare si sa adaugi detaliile.
Sper ca ti-am fost de ajutor :)