RO Study
👤
Piticot54
Piticot54
16-01-2021
Matematică
a fost răspuns
❗Urgent va rog ❗Dau coroana
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
16-01-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat și cu atat!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Naturale Este 179. Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 15 Mai Mare Decât Celălalt.
Unui Depozit I-au Sosit Intr-o Zi 10146q De Lemne In 57 De Vagoane.Lemnele Din Toate Vagoanele S-au Dat La 3 Scoli .Prima A Primit 17 Vagoane, A Treia Cu 4 Vago
O Comparartie Intre Obiceiurile Indienilor Si Cele Ale Albilor Si Sa Explicati Mandria indienilor Fata De Istoria Poporului Lor.. Va Rog Mult Sa Ma Ajutatti...m
O Comparartie Intre Obiceiurile Indienilor Si Cele Ale Albilor Si Sa Explicati Mandria indienilor Fata De Istoria Poporului Lor.. Va Rog Mult Sa Ma Ajutatti...m
Cat Inseamna Radical Din 360 ?
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 10.Daca Marim Cu 10 Primul Numar,obtinem Cu 10 Mai Putin Decat De 2 Ori Al Doilea Numar.Care Sunt Cele Doua Numere
Cu Cat Este Mai Mare Suma Dintre Produsul Numerelor 217 Si 8 si catul Numerelor 729 Si 3,fata De Diferenta Numerelor 1589 Si 896
Intrebarea Mea Pe Care O Propun Este Urmatoarea.Dupa O Ieftinire Cu 10% Pretul Unui Produs Este De 90 De Lei.Si-mi Sugereaza Sa Calculez Pretul Produsului Inain
Cand A Aparut Budulea Taichii????
Aflati Numerele Prime X,y,z Pentru Care [tex] X^{4}+ Y^{4}+ Z^{4} [/tex]=84162ASA E TEXTUL CORECT !!!