RO Study
👤
Cerneadaria6
Cerneadaria6
16-01-2021
Matematică
a fost răspuns
.....mama..a.dkejiaoambdhejw
Răspuns :
Kitty5451
Kitty5451
16-01-2021
Răspuns:
nu inteleg nimic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aria unui Romb Cu Diagonalele De10si24cm Este Egal Cu
Ordonati Crescator Numerele 27 La Puterea A Doua , 9 La Puterea A Patra Si 3 La Puterea A Doisprezecea ⚠⚠⚠⚠⚠URGENT!!!!!!!!
Dati-mi O Lista Cu Trupe (rock, De Exemplu: Nirvana-come As You Are,Scorpions-humanity,Goo Goo Dolls-iris,GnR) De Prin Anii 90 (maxim 95) Despre Care As Putea
Un Sac Cu Masa De 50 De Kg Este Indicat Cu Un Sripete Fix,fara Frecare.Sa Se Afle Forta Necesara A Ridicarii..Va Rogg Ajutati-ma Am Nevoie Urgentt ..:'(
Puteti Sa Imi Faceti O Schema Referitoare La Aspectele De Care Trebuie Sa Ma Bazez Intr-o Compunere Despre Mesajul Unei Poezi? Ce Ar Trebui Sa Scriu?
Ex 28/29! va Rog! Rezolvare Completa+coroana!
Am Nevoie De Caracterizarea Comisului Ionita Urgent
1. Rezultatul Calcului 8-6:2 Este...2. Cel Mai Mic Numar Intreg Din Intervalul (-6;5) Este..3.Media Aritmetica A Numerelor A= Radical Din 10 +1 Si B=radical Din
Intr-un Bloc Sunt 30 De Apartamente Cu 2 Camere Si De 2 Ori Mai Putine Garsoniere.Stiind Ca Sunt 12 Apartamente Cu 3 Camere,cate Grasoniere Si Cateapartamente C
Identificati Cuvintele Compuse Din Strofele De Mai Jos .N-ajunse Despotismul Cu-ntreaga Lui Orbie, Al Cărui Jug Din Seculi Ca Vitele-l Purtăm ;Acum Se-ncearcă C