RO Study
👤
Dumitrubusuioc23
Dumitrubusuioc23
15-01-2021
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de punctul B
Răspuns :
Eu3107
Eu3107
15-01-2021
Cea mai mică valoare este pentru cele mai mici valori ale lui a, respectiv b, diferite de 0
Cele mai mici valori sunt
a=1
b=1 ( dacă nu exista in text condiția ca a este diferit de b)
Deci x=11+11=22
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactati Un Eseu"Neamul Meu"apelînd La Povestirile (amintirile)rudelor,apropiaților!!! Dau Coronița Si 25 De Puncte!!!!
Ci Insiamna Cuvintul "a Respinge"?
Calculați Aria Și Înălțimea Corespunzătoare Ipotenuzei Unui Triunghi Dreptunghic Cu Catetele De 16 Cm Și Respectiv 12 Cm.
Salut ! Urgent Am Nevoie De O Mini-compunere Despre O Pisicuta Si Plus Niste Exp : sprintena Ca O Caprioara ochii Schineietori blanita Moale Ca Puful coada Stuf
Vreau Un Argument Si Contraargument Pt Fraza:,,Este Important Sa Ai Bani Ca Sa Fii Fericit"!Va Rog Mult,ajutati-ma!!!Urgent!!!!
12 Pahare Si 10 Farfurii Au Costat 106 De Lei. 15 Pahare Si 25 De Farfurii Au Costat 220 Lei. Cat Vor Costa 6 Pahare Si 6 Farfurii ? REOLVARE COMPLETA !!!! DAU
Vreau Un Contraargument Pt Fraza:,,Jocurile Pe Calculator Au Efecte Benefice Asupra Intelectului"!Va Rog Mult,ajutati-ma!!!Urgent!!!!
1) Oxidarea Energică (KMnO4) La : a. Izobutena b. Propena c. Pentena 2) Oxidarea Blândă (K2Cr2O7) La : a. Etena b. Propena c. Hexena d. Etanol
Exercitiul 7 Va Rog...
DAU COROANA 15 Intrebari Pe Text. The Birds Were Already Calling To Each Other In The Early Morning Stillness Of The Alexander Valley As The Sun Rose Slowly Ove