RO Study
👤
Aydabotar77
Aydabotar77
15-01-2021
Geografie
a fost răspuns
definiți relieful repdeee
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-01-2021
Răspuns:
reprezinta infatisarea scoartei terestre
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stând În Pădure Fetița A Observat Că La Un Interval De Cinci Minute Pe Cer Apare Un Nor De Câte Ori Apare Norul Într Un Sfert De Oră?
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
De 10. Aproximează Prin Lipsă, Apoi Prin Adaos La Zeci, La Sute, La Mii Urmá- Toarele Numere: 3 056; 3 945; 7 384; 8 506; 5 072; 6 538.
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică