RO Study
👤
Adipr
Adipr
14-01-2021
Fizică
a fost răspuns
Va roggggg !!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Amy858
Amy858
21-01-2021
Răspuns:
Nu știu uuuuuu sczzzzz zzz :
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Exercitiul 4 Si 5 Dau Coroana Si Punctaj Mare!Rog Sa Fie Scris Pe Foaie Si TransmisMultumim!
Pentru Premierea Câștigătorilor La Concursul De Săniuța S Au Cumpărat 8 Pachete A Câte 12 Cărți Și 48 Stilouri.Daca O Carte Costa 14 Lei Iar In Total S Au Plăti
Ajutatima Va Rog Frumos!
Fie Fractiile5-7:37-12:10-14;3-4;2-7;9-16;21-6; A)SILICTATI FRACTIA SUBUNITARE9 (B) Scriti Intregi Din Fracta37-12; C) Selectati Fractiile Echivalente Agrumitea
Va Rog Mult Ajutatima! Spunteimi O Explicație Pentru : ,,Ușile Scolii Seamănă Cu Cate O Carte ,, Ce Crezi Ca Inseamna Asta?
Completeaza Spatiile Libere,scriind Cate Doua Locutiuni ,corespunzatoare Substantivelor: 1.atentie: 2.Dumnezeu 3.diavolul Help Me!
Scrie Un Dialog Dintre Mamă Și Fiu. Tema : Vreau Să Es La Plinbare Cu Prieteni Mercuri Seara. Convinge Părinți Să-mi Permită Acest Lucru. utilizând Expresi .
Găsiți Valorile Lui X Pentru Care X2>52
Laturile Unghiului A Sunt Intersectate De Doua Drepte Paralele BD Si CM. Punctele B Si C Se Afla Pe O Latura A Unghiului,iar Punctele D Si M Pe Alta Latura A Un
Rezolva Problema Formulind Justificari.Pe Alee Sint 927 De Flori.7 Supra 9 Din Ele Sint Lalele,iar Restul Narcise.Cite Narcise Sint Pe Alee?