RO Study
👤
Cristi4019
Cristi4019
14-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Stabiliti natura triunghiului ABC
Răspuns :
Smecherul666888
Smecherul666888
14-01-2021
Răspuns:
ABC este isoscel
Explicație pas cu pas:
ABO este dreptunghic
CBO este dreptunghic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câți Euro Are Maria? 5 Euro,1 Euro,50 Centi,50 Centi,50centi,50 Centi.ma Ajută Cineva Va Rog Frumos Îmi Trebuie Urgent Dau Coroana Și Multe Puncte
Scrie Cuvinte Cu Înțeles Opus Celor De Mai Jos : Rea. Moale, Bezna, Frig, Trecute, Oribile //va Roggg Dau Coroanaaaa❤️
In Desen, [AB] Congruent [CD], AM Perpendicular Pe BD, Cn Perpendicular Pe BD. [AM]congruent [CN]. Demonstrați Că [BC]congruent[AD]Vă Rog Muuuult)
Identifică Un Diftong În Secvența Dar "făcea Cu Mâna Pe Pământ, Probabil Înspre Noi."pls Help :((((
Identifică Un Diftong În Secvența Dar "făcea Cu Mâna Pe Pământ, Probabil Înspre Noi."pls Help :((((
Alcătuieste O Scurta Compunere Cu Titlul "Sunt Roman",în Care Să Utilizezi Ortogramele Învățate.Subliniază La Final!
Un Triunghi Echilateral Are Perimetrul 6 Radical Din 18 Cm. Latura Triunghiului Este......
Va Rog Mult Am Nevoie
Buna! Ma Ajutati Si Pe Mn La Aceasta Ecuatie Va Rog?? Cel De Preferat Daca Puteti Sa Imi Rezolvari Cu Toti PasiiMultumesc!
4. Numărul Care Trebuie Scăzut Din 201 Pentru A Obtine Produsul Dintre 8 Şi Succesorul Său Este........