RO Study
👤
Stoicamadalina582
Stoicamadalina582
14-01-2021
Franceza
a fost răspuns
va rog va rog va roggg
Răspuns :
Hereforhelp123
Hereforhelp123
14-01-2021
mon jour prefere de la semaine est le lundi.
mon mois prefere est le decembre.
en roumanie, la rentree est en 11 janvier.
mon anniversaire est en 20 fevrier.
ma matiere prefere est le francais.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Spune Daca Am Scris Corect Sau Daca Am Uitat Cv?(semnele De Punctuatie.
Cine Imi Poate Spune Daca Am Scris Corect Sau Daca Am Uitat Cv?(semnele De Punctuatie.
Din Nr. De Elevi Ai Clasei Noastre 4 supra 9 Sunt Fete , Iar Restul Sunt Baieti. Ce Fractie Din Totalul De Elevi Ai Clasei il Re
Din 100 Kilograme De Porumb Se Obtin 75 Kilograme De Malai.Cate Kilograme De Malai Se Obtin Din 940 Kilograme De Porumb?
Aduceti Trei Argumente In Sprijinul Afirmatiei : Cea Mai Importanta Parte A Educatiei Este Formarea Caracterului
Da Exemple De Propozitii In Care Apar Adverbele Si Grupurile Omofone Corespunzatoare: a)numai/nu Mai
Pozitia Turciei Fata De Teritoriul Dintre Prut Si Nistru Care Prin Declaratia Marelui Vizir Era Cedat Rusilor. Are Legatura Cu Razboiul Din 16/28 Mai anul 181
Relateaza Intimplarea In Scris In Limitele Unei Pagini De Caiet a) Foloseste Naratiunea Dela Persoana 1;b)axeaza-te Pe O Singura Pagina Idee Importanta,dezvolt-
O Piramida Triunghiulara VANC De Varf V Reprezinta O Roca. Lungimea Muchiei Laterale Este Egala Cu 7 Cm, Iar Lungimea Inaltimii Piramidei Este Egala Cu 1 Cm.a)
Indica Valoarea Morfologica A Cuvantului Subliniat Din Structura Udat De Tinere Si Limpezi Ape Si Construieste Un Enunt In Care Acelasi Cuvant Sa Aiba Alta Valo