RO Study
👤
Armando702
Armando702
14-01-2021
Arte
a fost răspuns
Ce inseamna etapa narativa si simbolica
Răspuns :
Ladynoir24
Ladynoir24
14-01-2021
Nu sunt tocmai sigura dar știu ca naratiunea înseamnă atunci când povesti ceva, deci probabil ca etapa narativa e etapa povestirii iar etapa simbolica e etapa care simbolizează subiectul povesti/ textului.
Sper ca te-am ajutat! ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Figura De Stil Este "Dar Flăcările Nu L Ating"? Sau E Figura De Stil? Eu Am Zis Ca E Metafora.
Imi Poate Explica Cineva Cum Identific Ce Fel De Propozitii Sunt In Fraza? Ex :CD, SB, PR
Salut! Îmi Puteți Spune Familia De Cuvinte Pentru Nedumerit Vă Rog?
Buna Ziua, Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Sfat, Am Problema Cu Subordonatele, Intrebarile Le Stiu Dar Nu Stiu Sa Formulez O Propozitie Calumea, Si Le Identific In
Scrie 2 Moduri De Expunere Indentificate In Textul Dat Dub Fata Din Dafun Basm Popular
1.2. Multimi Finite. Muttimi Infinite1.Scrieti,daca Exista,cate Cinci Elemente Ale Multimilor:a.Nb.Zc.Z-d.Z+e.N\ZACORD CELOR CARE IMI RASPUND LE DAU 10 PUNCTE.
Care Este Diferenta Dintre Apartenenta Genului Liric Si Opinia La Genul Liric? cred Ca Am Invatat Gresit :/
Buna Ziua, Ma Puteti Ajuta Va Rog? Vreau Sa Stiu Ce Se Considera Semn La Examen. Daca Scriu Numarul Exercitiului In Felul Acesta: "2) Raspunsul La Exercitiu". S
Noteaza Cate Un Sinonim Potrivit Pentru Sensul Din Text Al Cuvintelir Subliniate ..a Domoli ,dragastoase Din ,,,,Fata Din Dafin Basm Popular Romanesc
Cine Imi Spune Ceva De Cernobîl?