RO Study
👤
Tmoise013
Tmoise013
14-01-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati ma!!!!
Răspuns :
Emiliapislaru2
Emiliapislaru2
14-01-2021
Răspuns:
cu ce ?
Explicație pas cu pas:
.........?!sa te ajut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Ca c)1/n-1/n+m=m/n*(n+m),pentru Orice Numere Naturale Neamule N,m d)3/2*5+3/5*8+3\8*11+…+3/2012*2015=2013/4030
3. Precizează Felul Şi Cazul Pronumelor/adjectivelor Pronominale Din Secvenţa: Nu Îndrăzni A Ucide Pe Acel Ce Zdrobise Tot Neamul Lui.
Patru Elevi Au Calculat Valoarea Numarului Rational A Din Proportia A/1,2=1,8/0,27.Rezultatele Obtinute Au Fost Inregistrate In Tabelul Alaturat.Dintrei Cei Pat
7 Alcătuieşte Câte Un Enunţ: B C Cu Forma Verbului A Vrea", Timpul Prezent, Persoana A III-a, Numărul Plural Cu Fiecare Dintre Cuvintele: „săi" /_să-i Cu Un Pro
Un Corp Cade Liber De La O Înălțime H = 150 M.a) Care Este Viteza Corpului După 2 Secunde Din Momentul Căderii?b) Cu Ce Viteză Ajunge Corpul La Sol?c) C
Îmi Puteți Spune Cinci Cuvinte Care Au Cifra Î În Interior?
Menţionaţi Rolul Virgulei În Enunţul: Şi Nu Va Înceta Să Existe Pe Pământul Nostru, Să Moară Adică Şi renască Perpetuu...
OAB Is A Minor Sector Of The Circle Below. Www Calculate The Area Of OAB. 2 Give Your Answer In Cm² To 1 D.p. O 31° 4 Cm A B Not Drawn Accurately
Explicați, Într-un Text De 30-50 De Cuvinte, Semnificația Enunţului: Mi-am Recitit Acest Lung Manuscris Şi, Dincolo De Ceea Ce El Conține, M-a Uimit Barbaria C
20. Compune O Problema Dupa Ex: 300-(63: 9) =