RO Study
👤
Stefanbarbu335
Stefanbarbu335
14-01-2021
Matematică
a fost răspuns
24-24:3×(72:9-2×3):4×5
Răspuns :
Gabrielagby283
Gabrielagby283
14-01-2021
Explicație pas cu pas:
rezultatul este 4
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Locul Din Mijlocul Desertului Unde Cresc Plante Pentru Ca Apa Se Afla La Suprafață Sau Foarte Aproape De Suprefață Se Numește .......
În Ţara Noastră, Climatul Cu Influenţe Oceanice Este Specific Pentru: a. Podişul Transilvaniei; b. Podişul Moldovei; c. Câmpia Olteniei; d. Subcarpaţii Curburii
Am Ales Corect ?......
Ce Sunt Nucleii? Din Ce Sunt Formati? Cum Adica Nuclei Vegetativi, Senzitivi, Etc?
DAU MULTE PUNCTE!Se Considera Patrulaterul Convex ABCD.Perimetrul Triunghiului ABC Este De 58 Cm,iar Perimetrul Triunghiului ADC Este De 77 Cm.Aflati Lungimea D
Imi Trebuie 4,5,66.Imagineaza Ti Si Scrie Cinci Ganduri Care Crezi Ca O Macina Pe Femeie,in Momentul In Care A Ajuns In Culmea Dealului.!!!!!!
În Ţara Noastră, Zona De Stepă Se Întinde În: a. Podişul Dobrogei; b. Câmpia De Vest; c. Sudul Podişului Transilvaniei; d. Podişul Getic
Cicloalcanii Si Alchenele Sunt Izomeri De Constitutie Sau Functiune? Moleculele De Alchena Sunt Nepolare? Aldehidele Si Cetonele Sunt Izomeri De Pozitie?
Volumul Corpului De Rotaţie Determinat De Graficul Funcţiei [tex] F:[0,3] -\ \textgreater \ R [/tex] [tex] , F(x)=\sqrt{3} -\sqrt{x} [/tex]. Va Rog !
Aflați C.m.m.d.c. Şi C.m.m.m.c. Al Fiecărei Grupe De Numere A)12; 18; 48b)27; 54; 81c)144; 180; 192