RO Study
👤
Dragospolosan
Dragospolosan
14-01-2021
Limba română
a fost răspuns
Cuvânt asemanator cu vorba urgent
Răspuns :
Cataraganichita
Cataraganichita
14-01-2021
Răspuns:
cuvant, te rog dă-mi coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunicul Lui Cătănia Are 64 De Ani, Fiind De 4 Ori Mai Învârstă Decât El Şi Cu 25 De Ani Mai Mare Decât Tatăl Lui Cătălin. Cu Câți Ani Este Mai Mic Cătălin Decâ
Vreau Sa-mi Traduceti In Romana Textul Si Sa Completați CU Cuvintele Lipsă Ca Rog!!!!
Ajutatima Dau Coroană Pe O Podgorie Trebuie Plantati 560 De Butasi De Vită De Vie De Soiul Muscat Si 650 De Butasi De Soiul Feteasca. În Prima Zi Au Fost Planta
Scrie Notiunile Corect: Pasarile Se Produc Pe Cale .... La Ele Contopirea Gametilor Masculini.....si Gametii Femenini....are Loc In Interiorul Organelor Reprodu
1)Ghioceii Si Zambilele Sunt Fragile Sau Frigii? 2) La Dispensar Au Fost Vaccinati Mai Multi Copii Noi-nascutii Sau Nou-nascuti? 3) Incercuieste Varianta In Car
Tatal Si Fiul Au Impreuna 37 Ani.peste 16 Ani Tatal Va Fi De Doua Ori Mai Invarsta De Cat Fiul .determinati Varsta Fiului
Quelle Image Correspond A La Maison Des Grands-parents De Marcel
Numerele A Și B Sunt Proporționale Cu 5, Respectiv 4. Cât La Suta Din A Reprezintă B?
Imi Puteti Spune Niste Idei De A Desena Tema Se Cheama Hristos A Inviat Cu Titlul "Sfintele Pasti-Calea De La A FI La A DEVENI" Nu Am Nicio Idee,ajutati-ma,
Daca In Sir ,succesorul Lui 13 Este A ,iar B Este Succesorul Lui A ,atunci B\aeste Egal Cu : A) 21\13 B)13\8 C)34\21 D)21\34