RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2021
Geografie
a fost răspuns
Vă implor!!
Dau coroana!!
Răspuns :
Mariasoare5
Mariasoare5
14-01-2021
Răspuns:
si eu am aceeasi problema
va rog sa ne ajutati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Fie Un Unghi Ascuțit AOB. În Semiplanul Determinat De OA Și Care Conține Punctul B Se consideră Semidreapta OA' I OA, Iar În Semiplanul Determinat De OB Și
Un Amestec Format Din Câte Un Mol Din Toți Esterii Izomeri Cu Formula C8H8O2 (care Conțin Câte Un Nucleu Aromatic In Molecula) Este Hidroliza Cu O Soluție De N
Un Dreptunghi Are Dimensiunile Egale Cu 1,6 Dam Și 2,8 Dam. Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu:A. 4,4 Dam B. 6,6 DamC. 8,8 DamD. 13,2 Dam
Plssss Va Rog Ajutor
Maria A Scris Cel Mai Mare Număr De Doua Cifre, Cu Suma Cifrelor 16. Numărul Cu 15 Mai Mic Decât Numărul Scris De Maria Este. A. 92 B. 72 C 82. D. 64
4. A) Gasiti Trei Cifre Diferite A,b,c, Astfel Incat Numerele Abc Si Bca Să Fie Divizibile Cu 37b) Aratati Ca, Daca Doua Dintre Numerele Abc, Bca Şi Cab Sunt Di
Am Nevoie De Ajutor Urgent Va Rog
Alcătuiti Propozitii Cu Urmatoarele Perechi De Cuvinte:lacurii/lecurile Cenusii Liniștiții Pelicanipestii Zglobiifluturași Portocaliiniste Gandaci Argintiihazli
Elimina Din Șir Cifre Astfel Încât Sa Rămâi Cel Mai Mare Număr Par De Trei Cifre, La Care Cifra Zecilor Este Mai Mare Decât Cea A Unitatilor Cu1:4935786
Am Nevoie De Ajutor Va Rog!!! Este Urgent!!!