RO Study
👤
Mary1617
Mary1617
14-01-2021
Biologie
a fost răspuns
Este prevazut superior cu sfincterul cardia
Răspuns :
Liceanul2021
Liceanul2021
14-01-2021
Răspuns:
Explicație:
O parte a innimi .
Answer Link
Leruaeli
Leruaeli
14-01-2021
Răspuns:
Explicație:
ESOFAG
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati La Ex.4 Si Ex.6 Dau Coroana!rapid Va Rog!!!!(si Dupa Ce Rezolvati Acest Exercitiu Dati Mi Mesaj Sa Il Dau Si Pe Al Doilea)
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 900 Aflați Numerele.Varog Repede Va Am Evaluate La Matematica.Sunt La Scoala
P.2. Fie Funcția F: RR,f(x) = (2a – 3)x +Să Sedetermine A ER Ştiind Că Graficul Funcției Trece Prinpunctul A(1,-8).а
As Vrea O Poza Cum Românii Cu Scuturile Lor Fac O Formație Tip "țestoasă"
4. Vous Voulez Participer Au Carnaval. a. Quels Masques Choisiriez-vous Pour Votre Déguisement? Un Chaperon Rouge, Un Loup, Un Ours, Un Lapin, Un Renard, Une Fé
Probleme Combinate Exersăm 1. Citeşte Problemele Scrise Pe Cartonaşe Şi Observă Reprezentárile Grafice. Asociazá Fia Care Problemă Cu Reprezentarea Corespunzăto
4. Aflati Perimetrul Figurii:
4 Read The Text Again And Complete The Sentences In Your Notebook, 1 The Thing That Attracted Victor To Read National Geographic Was... 2 Victor Doesn't Think
Moment Ortografic • Mi-a/mia Transcrie Propozițiile, Alegând Forma Corecta A Cuvintelor Vecina Mia/mi-a Arătat Colectia Ei De Timbre Poştale. Mia/Mi-a Este O Fa
Calculati: A)5/9 Din 21/25