RO Study
👤
Dianaionita33
Dianaionita33
18-04-2015
Chimie
a fost răspuns
Cum sa numeste Li2SO4?
Răspuns :
ValyRemus
ValyRemus
18-04-2015
Este simplu : Ai gruparea
SO4 - Sulfat
: Grupat cu
Li - Litiu
Obtii :
Sulfat de litiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa-mi Spuneti Va Rog 7 Expresii Literare Din Amintiri Din Copilarie Pt. II
COROANA+PUNCTE! ROG RASPUNSURI SERIOASE!⚠️⚠️nu Am Inteles Cum Se Face Acest Tip De Exerctii Si As Dori Explicatii. Multumesc!
Găsiți Termeni Neologici Ca Sinonime:adânc,amănunțit,aspru,a Bănui,belşug,bețiv,caradios,călãtorie,a Cere,chin,cinstit,citez,ciudat,culme,a Da Foc,destept,dovad
Scrie Zilele Corespunzătoare Denumirilor De Planete La Lune, Mercure ,Jupiter, Mars, Venus, Le Sabbat.
4. Rombul ABCD Are Perimetrul Egal Cu 40 Cm, AC BD = Perimetrul Triunghiului AOB Este Egal Cu 24 Cm. Suma Lungimilor Diagonalelor Este Egală Cu: A) 14 Cm; B) 96
Determină Cifrele A B C Pentru Ca Relația 88a37<b24c6 Sa Fie Adevarate.Gaseste Cat Mai Multe Soluții.Va Rog Am Nevoie De Soluții Dau Coroana
Salut , Ajutor Pls (doar Unul)
Ex.2/20 Editura UniScan Clasa 6
Dreptele Paralele Si Formeaza Cu Cantad Nghiurile Si Care Sunt Interne Partea Scanteid. Calculati Marile Unghiurilor Si A Indek: A) El-3
II. Adevărat Sau Fals? 1. Angiospermele Si Gimnospermele Sunt Plante Cu Flori, Fructe Si Seminte. 2. Amfibienii Sunt Animale Care Pot Trai In Mediul Acvatic Si