RO Study
👤
Denisuckboss
Denisuckboss
13-01-2021
Engleza
a fost răspuns
dau coroana urgent!!!
Răspuns :
Rebecadia
Rebecadia
13-01-2021
Răspuns:
blue short alien yellow slim . cred că
acesta este răspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comentati Afirmatia "umbra Manastirilor" Este "prielnica Gindului Ridicat La Cer" . Va Rog Muult Si Va Pup Pe Toti :***.
Raluca A Desenat Un Triunghi Cu Laturile Egale,cu Perimetrul De 24 Cm. Latura Triunghiului Initial A Folosit-o Ca Latura Mare a Altui Triunghi, Cu Laturile Mic
Buna .. Numerele Naturale A,b,c sunt D.p Cu 2,3 Si 5 . A )Cat La Suta Din Numarul c Reprezinta Numarul A?b) Stiind Ca (a-b)^2 +(b-c)^2+(c-a)^2=56 , Aflati Nu
3 Lei Legatura De Ridichi 15 Lei Bucata Conopida 10 Lei Kg Rosii -ce Ati Dori Sa Cumparati De La Noi? - Va Rog , 5 Legaturi De Ridichi, O Conopida Si 6 Kg De R
Imagineaza-ti Ca Esti O Culoare Si Joci Un Rol Pe Ecranul Din Mintea Ta. Descrie Acest Rol Va Rog Ajutati-ma.....
Va Rog Mult Am De Explicat Intelesul Versurilor....numai Omul E Schimbator Pe Pamant Ratacitor.daca Poate Cineva Sa Ma Ajute.....
Triunghiul Abc Si M Apartine Ab Si N Ac Cu MNparalel Cu Bc.stiind Ca AM ESTE EGAL 4CM MB 6CM CN 9CM CALCULEAZA AN LUNGIMEA LUI AN ESTE SI DESENU VA ROG VA ROG
Calculati: 32 La Put.5:[(-2)la Put.4×2la Put.3]×8la Put.2. Va Rog Mult Sa Ma Ajutati! Multumeesc!!!
Imi Zice Si Mie Cineva Un Dialog Intre 2 Rate?
Buna .. Numerele Naturale A,b,c sunt D.p Cu 2,3 Si 5 . A )Cat La Suta Din Numarul c Reprezinta Numarul A?b) Stiind Ca (a-b)^2 +(b-c)^2+(c-a)^2=56 , Aflati Nu