RO Study
👤
Maximusalexan
Maximusalexan
13-01-2021
Matematică
a fost răspuns
rezolva calcul din imagine
Răspuns :
Madac92
Madac92
13-01-2021
introducerea termenului in paranteza si apoi reducere unde e cazul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Ultima Cifră A Numărului A=5^2010+ 1× 2× 3 ... × 2019- 2021Va Rog Dau Coroana!!
BUNA, SUNT NOUA. VA ROG MULT SA MA AJUTATI LA EXERCIȚIILE ASTEA. AM NEVOIE URGENT ,...SUNT IN CLASA A 8 A. AS VREA LA PROBL. DE GEOMETRIE SI DESEN CU EXPLICATIE
Eseu Despre Adolescentul Drepsiv Va Rog Frumos.
Alcätuieste Douà Propoziti In Care Substantivul Carte Sã Aibà, Pe Rând, Functia De subiect Si De Parte Secundarã De Propozitie.
*Formează Ion Pozitivi-Mg-S-Scrietin Nr De Particule-Distribuiți Electroni Pe Straturi-Locul În Sistemul PeriodicDAUUUUUUU COROANNAAAAAAAAAAA
Listen To Nicola Talking To Paulo OnSkype. How Are These People Related To NicolasI Colin6 Mike2 Luke7 Jamie3 Sharon4 Becky9 Shay5 Jodie10 Joe8 Kai
Calculati Diferenta Dintre Triplul Nr 57 Si Dublul Numarului 23
1. Cuvinte Asemănătoare Și Cuvinte Neasemănătoare Pentru : Lingușitor, Țanțoș, Isteț! Va Rog Repede E Urgent Dau Coroana!!
Scrie Un Program Care Citește Un Număr În Mai Mare Decât 234 Și Determină Produsul Cifrelor Impare Ale Sale.Va Rog Am Nevoie Acum!DAU COROANA!
8. Comentați În 3 Rânduri Semnificaţia Structurii: „Tu Ești Moartă. Tu Ştii Că Ești Moartă... Repede. De Obicei Ma Descurc Dar Acum N-am Nicio Idee.