RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă mulțumesc clic pe poza
Răspuns :
Dmihaela87
Dmihaela87
18-04-2015
rezolvarea o gasesti in atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Muncitor A Sapat Un Sant Asfel:in Prima Zi A Sapat 1/4din Total,in A Doua Zi A Sapat 3/6din Rest,iar A Treia Zi 2/5din Noul Rest,care Reprezinta 24 Metri.
Va Rog Sa Ma Ajutati Urgeeent ! Am De Scris Despre Mituri Si Legende Din Orice Tara,va Rog Sa Imi Spuneti Si Mie Cateva !/Multumeeesc
O Lada Cu Fructe Cantareste 63 Kg.Lada Goala Cantareste 2 Kg. Intr-un Aprozar Erau 8 Lazi Cu Fructe.Dupa Ce S-a Vandut Un Sfert Din Intreaga Cantitate De Fructe
URGENT!Buna!Ma Puteti Ajuta Cu O Compunere In Care Sa Evidentiezi Trasaturile Unui Coleg Pasionat De Lectura?
Un Con Circular Drept De Metal Cu Inaltimea Egala Cu 3 Dm A Fost Topit Si Transformat Intr-un Cilindru Circular Drept.Determinati Inaltimea Cilindrului, Daca Se
Daca 2a+b = 4a-b determinati ; 3a+2b 6 5 4a-3b
Suma A Trei Numere Este 630. Al Doilea Numar E Mai Mare De 4 Ori Decat Primul Si E Dublul Celui De-al Treilea. Care Sunt Numerele?
O Proba De Acid Benzoic Cu Masa De 48,8 % Este Tratata Cu 80 Kg De Amestec Nitrant Ce Contine 63% Acid Azotic, In Vederea Obtinerii Acidului M-nitrobenzoic. Cun
Aria Unui Poligon Regulat Este 144 Si Apotema Este 6 . Cat Este Perimetrul Sau? puteti Spune Cate Lature Are Poligonul Sau ? am Nevoie Urgent De Ajutor La Probl
1)Trei Conductoare Formeaza O Bifurcatie. Daca A1 Indica 3A Si A2 Indica 1,8 A , Ce Indica A3?