RO Study
👤
Pandaroma2
Pandaroma2
13-01-2021
Istorie
a fost răspuns
............................
Răspuns :
Deea7789
Deea7789
13-01-2021
Dacă vrei să te ajut spune-mi și te voi ajuta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dimensiunea Unui Dreptunghi,exprimat În Centimetri Reprezintă Prin Numerele Naturale. Aflați Acest Dimensiunea Daca Perimenltru Este Egal Cu 14 Cm. Câte Soluții
Îmi Puteți Face Un Text Cu 10-12 Rânduri Cu Titlul *În Fabrica De Ciocolată*?vă Rog Cât Mai Repede!
Ziceți-mi Si Mie Niste Țărmuri Din Germania.Dau Coroana!
Ajutați Mă Vă Roggggg
Se Cunosc Masele Atomice: Cu-64, Mg – 24, S – 32, O -16. O Placă De Magneziu, Cu Masa De 15 G, Este Introdusă Într-o Soluție De Sulfat De Cupru. După Un Timp,
La Iepuri, Culoarea Blánii Este Dată De O Pereche De Gene (A-culoare Neagră Şi A- Culoare Alba), Iar Lungimea Urechilor De O Altă Pereche De gene (B- Urechi Lu
Precizeaza Pe Baza Textului Care Este Modalitatea Inovatoare A Învățatului Umanist Honterus Prin Care A Pregătit Elevii Pentru Viața În Societate Rapiddd Dau C
Determinati A, A. I. Dreapta De Ecuatie X=2 Sa Fie Asimptota Verticala A Functiei F.f:D->R, F(x)= [tex]\frac{x^2+2x+3}{x^2-6x+a}[/tex] , A Apartine R
78 8 Bee Dorea Să Afle Cât Cântărește O Rață. Ea S-a Urcat Pe Cântar Și Acesta Indica 35 De Kg. Apoi, S-a Urcat Pe Cântar Ținând Rața În Brațe Și Cântarul A Ind
Ka O Petrecere Trei Animatori Au Sarcina De A Umfla 200 Baloane.Panavacum ,primul A Umflat 27 De Baloane,al Doilea Avand O Putere Speciala A Umflat 64 De Baloan