RO Study
👤
Godeadragos5
Godeadragos5
13-01-2021
Limba română
a fost răspuns
cuvânt cu sens asemănător lac
Răspuns :
Sebastianbalan83
Sebastianbalan83
13-01-2021
Răspuns:
În
lac
sunt pești mici.
Mama mea are un
lac
de unghii.
Explicație:
Sper că te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unghiurile AOB Si COD Sunt Opuse La Varf, O Apartine AC, Unghiul AOB=2 × X Grade- 24 Grade Si Unghiul COD=98°. Determinati Valoarea Lui X.
Bună! Am Nevoie De Ajutorul Vostru La Limba Română. Exercițiul Sună În Felul Următor: Ce Este Comunicarea Persuasivă? Unde Se Folosește? Cu Ce Scop Se Folosește
Îti Place Toamna? Da/Nu. Raspunde Si Motiveaza Cu 3-4 Argumente
Functii - A) Construiți O Funcție Care Arată Dependența Ariei Suprafeței Totale A Cubului De Lungimea Muchiei Lui. B) Reprezentați Graficul Acestei Funcții. C)
Suma A Doua Numere Este 4154. Daca Unul Dintre Termeni Ar Fi Cu 1506 Mai Mare Decat Este Acum,carear Fi Suma Numerelor.
S4 Puntele B C D Urgent,dau Coroana
Cristina Scrie Toate Numerele De Forma Ab7 Care Au Suma Cifrelor 21,iar Claudiu Scrie Toate Numerele De Forma C3d5 Care Au Suma Cifrelor 22.a) Precizati Care D
Unghiurile AOB Si COD Sunt Opuse La Varf, O Apartine AC, Unghiul AOB=2 × X Grade- 24 Grade Si Unghiul COD=98°. Determinati Valoarea Lui X.
1 Complète Les Questions Par Les Mots interrogatifs Ci-dessous. qui- Qu'est-ce Que - Où - Quand - comment Combien - Pourquoi passez-vous Vos Vacances ? ... S'ap
1. Compară Perechile De Numere