RO Study
👤
Dianalupes
Dianalupes
13-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Poza va rog ajutatima
Răspuns :
Rux60
Rux60
13-01-2021
Uiteee sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Please =) Gasutu Echivalentele Urmatoarelor Expresii:Isi Dadeau Mina; Vremui Mai Bune; Si-au Gasit Rostul.
1)afla Catuldintre Diferenta Numerelor 1826si546 Si Dublul Lui 5.2)suma A Trei Numere Este 21980.stiind Ca Al Doilea este Triplul Primului Numar Si Al Treile E
Care Este Mai Mkic : A= 3 La Puterea 31 Sau B = 9 La Puterea 16
A)Aflati Aria Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 32,8cm,iar Latimea Cu 9,5cm Mai Mica.b)Aflati Volumul Unui Paralelipiped Dreptunghic Care Are Dimensiunile De
Ajutatima Va Rog Frumos Sa Scriu Un Dialog Intre Mine Si Cartea Mea Preferata,voi Faceti Un Dialog Intre Voi Si Cartea Voastra Preferata:)
Dint-un Balot S-au Cumparat 14 M , Din Alt Balot 36 M Si S-a Platit 18960 Lei . Stiind Ca Un Metru Din Stofa Din Al Doilea Balot Costa De Patru Ori Mai Mult
Cum Se Rezolva?59√3/3 Si6√3/4
1) Stiindca Ca Lacul Vidraru Are O Lungime De 10 Km Si O Latime De 2 Km, Afla Perimetrul Lacului.2) Completeaza !Calatorii Au Ajuns Intr-un Loc Unde Se Afla O M
VREAU SI EU SA AFLU CE ESTE HIATUL?
1)afla Catuldintre Diferenta Numerelor 1826si546 Si Dublul Lui 5.2)suma A Trei Numere Este 21980.stiind Ca Al Doilea este Triplul Primului Numar Si Al Treile E