RO Study
👤
Albertowinn
Albertowinn
12-01-2021
Matematică
a fost răspuns
calculari (+8)+(-6)+(+15)+(-24)=
Răspuns :
Larisa633
Larisa633
12-01-2021
Răspuns:
8-6+15-24=23-30=-7
.................
Answer Link
Itsepdemik
Itsepdemik
12-01-2021
Răspuns:
(+8)+(-6)+(+15)+(-24)= -7
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!!!!!!!!! vreau Si Eu Sa Stiu Totul Despre Adverbul Relativ URGENT!!!!!!!!!!
O Persoana Cheltuieste In Prima Zi 1/3 Din Suma Pe Care O Are.A Doua Zi Cheltuieste 1/2 Din Rest Si Inca 45 Lei.Ce Suma A Avut La Inceput Daca Dupa A Doua Zi I-
Ce Poli Are Virful Ascutit Al Unui Cui De Fier,ce E Lipit De Polul Sud Al Unei Bare Magnetice(explica-ţi)
1.Un Romb Abcd Are Diagonalele Ac=5cm ,BD=4cm.aria Este Egala Cu...cm². 2.Media Aritmetica A Doua Nr Naturale este 17,5 Si Un
Media Aritmetica A Doua Fractii Zecimale Este 42,5 B=3,5 A=?
Determinati Valorile Reale Ale Lui M Si N , Pentru Care Virful Parabolei, Care Este Graficul Functiei F:R-->R, F(x)=x²+mx+n, Este Punctul M( -4;7 )
Cine Stie Exemple De Orase Industriale????
Faceti Rezolvarea Completa A Exercitiului Urmator:*) Dupa Ce A Citit 16% Dintr-o Carte I-au Mai Ramas 168 Pagini. Cate Pagini Avea Cartea?
Vreau Si Eu Explicatia Urmatoarelor Expresiice Nu Iubesc A Li Canta Cucul In Fatao Bucata De Paine Ai Avut De Inceputsa Statornicim Randuiala Urmatoareeu Nu Ma
Doua Cuvinte Derivate Cu Sufix Si Unul Derivat Cu Prefix De La Verbul A Face ... Va Rog !