RO Study
👤
Korea7rosy
Korea7rosy
12-01-2021
Engleza
a fost răspuns
am mare nevoie va rog ajutatima
Răspuns :
Emiloa
Emiloa
12-01-2021
Răspuns:
1. a)
2.b)
3.c)
4.c)
Explicație:
Cu placere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Patru Numere Pare Consecutive Este 740. Afla Numerele. Compune O Problema Asemanatoare Despre Numere Impare.
Exercitii Cu Funcții Ce Depind De Un Parametru Real.
Cum Se Citește D Si D De La Această Arie " D Ori D Pe 2" A Patrulaterului Ortodiagonal?
Va Rog, Traduceti Textul In Engleza "Draga Mama Si Tata, Sunt Plecata La Mare La Mamaia Impreuna Cu Ioana. Vremea E Frumoasa Si Calduroasa. Ne-am Cazat La Un Ho
Suma A Trei Numere Naturale Este 1260. Primul Număr Este Mai Mic Decât Al Doilea Cu 32, Iar Al Treilea Este Jumătate Din Suma Primelor Două. Sa Se Afle Numerele
Cum Se Citește D Si D De La Această Arie " D Ori D Pe 2" A Patrulaterului Ortodiagonal?
Buna! Am Nevoie Mare De Ajutor! Sa Se Scrie Un Program Care Citeste De La Tastatura O Matrice Patratica Cu Nxn Elemente Numere Naturale Sub Forma Dimensiunea Ma
Suma A Două Nr Este 30.Află Numerele Știind Că Al Doilea Nr Este De 2 Ori Mai Mare Decât Primul. Ajutooooor!!!!!!
Scrie Cuvinte Înrudite Pentru Cuvântul "poveste" Și Formează Propoziții.Va Rog Am Nevoie!!!!inima Si Coroana! Daca Raspundeti Frumos Si Sa Fie Si Cuvinte Mai Fr
Scrieti Formulele Chimice Pe Care Sodiul (Na) Le Poate Forma Cu Oxigenul, Clorul Si Grupele Compuse:hidrocil,sulfat Si Fosfat Ajutor Rapiddd