RO Study
👤
Mia222
Mia222
17-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Buna!!!Dati-mi cateva idei de basme.Mersi!
Răspuns :
Dariascoala
Dariascoala
17-04-2015
Povestiri din copilăria ta, povesti cu animale, povesti despre caracteristicile unui om pe care i-l admiri, povesti de dragoste, povesti despre durerea despărțirii, povesti despre frumusetea naturii, etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Și Eu Niște Poezii De Învătat.Vreau Sa Dau La Liceul Pedagogic Dar Nu Stiu Sa Ma Exprim Foarte Bine...Din Câte Am Înțeles,la Interviu O Sa Trebuiască Sa L
Ce Se Înțelege Prin Capacitatea De Pășunat?
Stabiliţi Dacă: A) 97 Și 4 Sunt Pătrate Perfecte; B) (74 +75).49 Este Cub Perfect.
Vm. Elaborati Un Reportaj Cu Genericul „Făuritorii Unirii De La 1859". Includeţi Urmatoarele Aspecte: A) Deviza (motoul) Reportajului; B) Simbolul (care Ar Repr
10 Добрых Моментов Из Повести Ночь Перед Рождеством
Dau Corooanaaaaaaaaa Va Rooooooooooooooooooooooog.dau Inima Siiiiii Tot Ceeeeeee Vretii!!!!!!!!!!! Helpppppppppppppppppppppppp Write A Short Article About Your
0 Câţi Străbunici A Avut Unul Dintre Stră- Bunicii Tăi?
Am Nevie De O Desfasurare Intre Copil Si Mos Crciun Urgent Pls
A 6 Află Produsele Dintre: numerele Pare Scrise Cu Trei Cifre Identice Și 1 000; b. Numerele Impare Scrise Cu Trei Cifre Identice Și 100. c. Numerele Impare Scr
Imagine That You Are A Character From A Movie/ Cartoon/book And With 15 Lines About Yourself Uising 5 Countable Or Unecountable Nouns And Underline Them. Va Roo