RO Study
👤
Anaelena123
Anaelena123
17-04-2015
Matematică
a fost răspuns
(1-√5) x (1+√5) cum fac???
Răspuns :
Ctinamaria31xxx
Ctinamaria31xxx
17-04-2015
ai formula (a+b)(a-b)=a^2-b^2
adica
1^2-(rad5)^2=1-5=-4
Answer Link
Аноним
Аноним
17-04-2015
1²-√5²=1-5=-4
(a-b)(a+b)=a²-b²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. În Triunghiul ABC Cu AB = AC, Considerăm Punctul T Pe Latura BC Şi Notăm Cu D şi E Punctele În Care Mediatoarele Segmentelor BT, Respectiv CT Intersectează
Cine A Inventat Mașina De Calitate?Dau Coroana.....
Buna Ziua,am Si Eu 4 Teme De Facut La Limba Romana?ma Poate Ajuta Cineva?lasati Un Comentariu Cine Doreste Sa Ma Ajute.Multumesc
În Figura 2 Sunt Desenate Triunghiurile Isoscele ABC (cu Baza BC) Şi ACD (cu Baza CD). Demonstrați Că Unghiul ABD Este Egal Cu Unghiul ADB
4. Diferenţa A Două Numere Este 795.Dacă Împărțim Numărul Mai Mare La Numărul Mai Mic Obţinem Câtul 7 Şi Restul 15. Află Cele Două Numere. Rezolvare:
Rezolvați Prin Metoda Substituției Următoarele Sisteme
Imaginează Ți Că Te Afli În Comportamentul Trenului Cu Bubico Descriere Pe Bubico În Patru Cinci Rânduri Pls !@!!!!!!! 5 Stele Și Coroana Dau
21 22 23 24 P=roșu Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Marți 14 Mai Vă Rog Urgent
13. Se Consideră Dreptunghiul ABCD Cu Diagonalele De Lungime D Şi Punctele E Şi F situate Pe Laturile BC, Respectiv CD. Arătați Că Perimetrul AEF ≥2d.
5. In Figura Alăturată ABCD Este Un Trapez Dreptunghic Cu AB || CD, AB = 8 Cm, CD = 2 Cm Şi A = 90°. Bisectoarea mijlocul E Al Laturii AD Şi F Este Mijlocul L