RO Study
👤
Mateitta
Mateitta
12-01-2021
Matematică
a fost răspuns
cine ma poate ajuta va rog mult
Răspuns :
Rux60
Rux60
12-01-2021
1a ; 2c
Nu am timp sa le fac pe celelalte 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Automobil A Parcurs O Distanta In Trei Zile.In Prima Zi A Parcurs 35% Din Intraga Distanta ,in A Doua Zi 80% Din Rest.Stiind Ca In Ultima Zi A Parcurs 260 Km
Am La Algebra O Proble De Nota 10 :o Gaina Jumate(1,5).............................o Zi Jumatate(1,5)...........................un Ou Jumatate(1,5)3 Gaini......
200+15-13+2-2=?????????
O Propozitie Cu Bine Inteles Dezlegat.
Cenumar Este Cu 456 Mai Mare Decat Cel Mai Mic Numar Par De Trei Cifre Dinstincte
Pentru Un Concurs Organizat Cu Elevii Clasei A IV-a Au Fost Aruncate Pe Terenul De Sport 100 De Castane Si Au Primit Pentru Fiecare Castana Recuperata Cate 6 Pu
Trebuie Sa Fac Un Monolog In Care Sa Imit O Persoana Publica Din Romania Si Nu Am Idee Pe Cine Sa Imit . Va Rog Sa Ma Ajutati. Multumesc.
VĂ ROOOOG SĂ MĂ AJUTAȚI SĂ FAC O PROPOZIȚIE CU CUVÂNTUL ,,HISTORY''(SUNT IN PANĂ DE IDEI !!)
Primsma Triunghiulara RegulataAria Laterala = 540inaltimea= 10a) Latura Bazeib) Aria Totalac) Volumul Prismei
Afla 2 Nr Naturale Stiind Ca Suma Lor Este 610 Si Daca Se Imparte Nr Cel Mai Mare La Jumatate Din Nr Cel Mic Se Obtine Catul 4 Si Restul 10