RO Study
👤
DariusBate
DariusBate
17-04-2015
Matematică
a fost răspuns
-3≤x+2≤5
Va rog ajutati-ma
Răspuns :
Sergiutaranu
Sergiutaranu
17-04-2015
-3-2<=x<=5-2
-5<=x<=3.
S=[-5,3].
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Cine A Fost Scrisa Dumbrava Minunata ?
REPEDEEE!!!!!!!!!DAU CEL MAI BUN RASPUNS LA 10 RASPUNSURI LA CINE RASPUNDE BINE!!!!Termenul De "revolutie Neolitica" Este Adecvat Epocii Pietrei?
Am De Scris Cam 7 -10 Prop La Engleza despre Cum Va Arata Sistemu Solar Peste 200000 Ani .va Rog Mult :33
În Propoziţia,, Noi Am Castelul. VERBUL Subliniat Este: a) La Modul Participiu. b)la Modul Indicativ. c) La Timpul Perfect Compus.
Alcătuiește Propoziții Cu Cuvintele: Au Trudit, Redactor, Editura, Manuscris, Tehnoredactor. Scrie Un Enunț :ce Înseamnă Pentru Tine Cartea.
Ionel Si Gigel S-au Dus La Pescuit , Primul Luandu-si Un Scau Cu 4 Picioare , Celalalt Un Scaun Cu 3 Picioare .Pe Parcursul Partidei De Pescuit , Unul Dintre Ba
Buna Tuturor! Imi Spune Cineva Ce Semnificatie Are Titlul "Alb" De Bacovia? Vreau Sa Fie O Idee Mai Dezvoltata Daca Se Poate :) Multumesc!
Am Si Eu Nevoie De 2 Perechi De Sinonime Din Poezia "Lacul " De M. Eminescu
Va Rog Frumos Daca Se Poate, O Compunere Cu Titlul "Toamna" De Aproximativ O Jumatate De Pagina A4.
Ma Gandesc La Un Numar.Il Adun Cu 13,apoi Scad 21 Si Obtin Suma Numerelor 5 Si 9. Numarul La Care M-am Gandit Este ?