RO Study
👤
Bpopescu160
Bpopescu160
12-01-2021
Fizică
a fost răspuns
Doar raspunsul, repede va rog
Răspuns :
EufrosinaCrucela47
EufrosinaCrucela47
13-01-2021
Răspuns:
Q=dU+L=>dU=Q-L=1500-500=1000 J=1 kj!! nu -1000 J
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 108. Suma Primelor 2 Este 22,iar Suma Ultimelor Doua 91.sa Se Afle Numerele
De Alcatuit Un Dialog Din 6 Replici, Folosind O Subordonata Predicativa Si O Subordonata Completiva Indirecta.va Rog❤
Identificați Proporțiile Subordonate Din Frazele De Mai Jos:a)Nu Se Știe Care E Proiectul La Care S-a Gândit Și Pe Care Îl Va Propune La Interviu. B) Părinții S
2 La Puterea N Plus Doi La Puterea N Este 4 La Puterea N? Va Rog Răspundeți Corect La Aceasta Întrebare Am Nevoie La Un Exercițiu. RepedeeeeCoroana
Write A Story Using The Following Beginning: The Rain Was Pouring Down On Our Tent. I Was Cold And Hungry. The Others Were Trying To Make Fun Of The Situation.
Din Produsul Numerelor9si 9scade Catul Numerelor 42si 7Scrie Rezultatul Intrunexercitiu
0,8la Puterea4×0,5la Puterea4=
Cât Este Lungimea Laturii Unui Romb ABCD Cu AC 16 Cm, BD 12 Cm. Îmi Puteți Explica?
Au Persoana A 3 A Toate Pronumele Din Seria:a) Eu,ca Tine,lui;b) Dânșii,dumnealui,lor;c) Mie,ție,lui;
Precizati O Cifra Simbolica Care Se Repeta In Text Si Dati Exemple De Contexte In Care Apare In Basm Bqsmul E Parsala Cel Voinic