RO Study
👤
Alinairimes5
Alinairimes5
11-01-2021
Matematică
a fost răspuns
526÷4 Va rog Dau coroana
Răspuns :
Carabusanamaria4
Carabusanamaria4
11-01-2021
Răspuns:
526÷4=131,5
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Alinageorgianaciuban
Alinageorgianaciuban
11-01-2021
Ai rezolvarea aici sus!✓ Succes! Sper ca te-a ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cineva Sa Imi Spuna Formula Distantei De La Un Punct La Un Plan.(parca Era Ceva Cu 2 Volume)
Daca Ipotenuza Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel Este De 8 Cm Atuncii Aria Lui Este...??
Explica Rolul Apostrofului Folosit In Cuvantul Din Secventa:Insa Unu/ Ca Nebunu'/Insulta Pe Bietul Zero.
Mă Ajutaţi Şi Pe Mine Cu Sistemul Următor? (prin Metoda Reducerii) 3x+2y=7 2x-y=0
Dintr-o Piesa Metalica De Forma Unui Paralelepiped Dreptunghic Cu Dimensiunile 60cmx10cmx5cm S-a Turnat O Foaie De Tabla Dreptunghiulara Cu Grosimea De 2 Mm.Afl
O Gradina In Forma De Patrat Are Latura Egala Cu 10m.La Odistanta De 1m De Latura Se Planteaza De Jur Imprejurul Gradinii Peri,la O Distanta De 2 Unul Fata De A
Vrajmasul cu Care Ma Lupt mi-a Taiat Plugul din Ocnia Parinteasca Pe Cand Eu Am Coborat Sacul cu Hartoagele si Pecetile Cele Vechi Pe Care Le-am Procurat si Le-
Construieste O Fraza In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Cauzala,asezata Inaintea Propozitiei Regente.
Alcatuieste 2 Propozitii Care Sa Aiba Predicate Formate De Verbele A Veghea ,a Contempla
Transcrie Din Poezia Zero Si Unu De George Ranetti :un Vers Care Contine O Comparatie Si O Secventa Doua Sau Mai Multe Versuri Care Contin O Repeteti.