RO Study
👤
Ciobanuvlad07
Ciobanuvlad07
10-01-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog rapid dau coroana
Răspuns :
Talpaurodica
Talpaurodica
10-01-2021
15. Se calculează astfel: 10 pătrate întregi, 5 jumătăți stânga și una dreapta mijloc și încă 2 pătrate din dreapta obținute din bucăți.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ESCU TAMILIE VESELA O Familie Veselă De Silvia Colfescu Completează Spațiile Punctate Cu Informații Din Text.1 Titlul2 Autorul 3 Personajele4 Problema5 Întâmplă
Imaginează Ți Că Ești Fetița Din Text Creează Un Dialog Cu Hărnicia Politețea Prietenia Ce Sentimente Ai Avea Ce Argumente Ar Putea Folosi Cele Trei Cuvinte Ce
Precizați Tipul Subordonatelor Introduse Prin Unde" A. Nu Știu Unde A Ajuns Lonel. B. Mă Gândesc Unde A Ajuns Lonel. C. Locul Unde M-am Născut E De Neuitat. D.
Cine Îmi Poate Zice Vă Rog Câteva Personaje Din Carte Copacul Cu 52 De Etaje De Andy Griffith's Și Cel Putin Un Detaliu Despre El
Alcatuieste Un Text Argumentativ De Min 1 Pag Care Sa Raspunda La Aceasta Intrebare: Crezi Ca Generatiile De Copii De Astazi Primesc O Educatie Care Sa Ii Preg
Bucătăreasa Palatului Avea 44 De Ani Când S-a Născut Fata Cea Mică.Cati Ani Are Acum?
Bunaaa Ma Ajutați Si Pe Mine? Va Rog Sa Faceti Pe Foaie Ex 2,3 Si 5 Multuumesc
Scrie Denumirile Plantelor Întâlnite Din Textul Zâmbetele Pământului După Nestor Urechia. URGENT VA ROG!!!!!
Scrieți În Caiet O Etichetă Pentru Soluția Pregătită După Modelul: 6 Cm NaCl Clorură De Sodiu (soluţie) W (NaCl) = 2% Elevul Cl. A VIII-a Ursu T. 4 Cm 20.03.201
În Triunghiul ABC Se Cunoaște A C De 25 Cm B C De 7 Cm A B De 24 Cm Aflați Înălțimea Corespunzătoare Laturii Ac