RO Study
👤
Bubumimi50
Bubumimi50
10-01-2021
Matematică
a fost răspuns
exercitiul 4 va rog !!
Răspuns :
Boiustef
Boiustef
10-01-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Sper că am fost explicit...
Succese, sănătate, o seară bună!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta A Doua Numere Este Cuprinsa Intre 28 Si 32.descazutul Are Cifra Zecilor Egala Cu Cea Mai Mare Cifra Para,iar Cifra Unitatilor Este Ce Mai Mica Cifra I
Determina Necunoscuta Din Urmatoarele Egalitati a)56:c:8+3x5=16 b)a+9x8=200 c)bx7+17=80 d)6+c+2=50
Indicati Pluralul Urmatoarelor Adjective: Confuz, Crud, Propriu, Scund, Straniu, Viteaz
Identifica Grupand Pe Doua Coloane Asemanarile Si Deosebirile Dintre Plante Si Animale.
"Durerea Disparu Ca Prin Farmec"explica Expresia.
Civica:PORTOFOLIU Adunati Informatii Despre Ajutorul Dat De Oameni Celor Bolnavi, Saraci Si Singuri.
Imi Puteti Traduce Va Rog " Conservarea Mediului Ajuta Si Plantele Si Animalele Deoarece Daca Mediul Este Mai Putin Poluat, Este Evident Ca Si Vietuitorii Sai S
BUNA; DORESC SI EU UN ALT SFARSIT LA LECTIA VIZITA DE ION LUCA CARAGIALE ADICA IONEL SA NU FIE OBRAZNIC MULTUMESC E URGENT
Ajutatima Va Rog Trebuie Sa Fac 4 Propoziti Cu Prezentul Compus Si 4 Cu Prezentul Simplu E Urgent La Engleza
In Doua Vaze Sunt Garoafe Si Trandafiri.numarul Trandafirilor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Garoafelor.daca Iau 3 Garoafe Si 3 Trandafiri,atunci Numarul Garoa