RO Study
👤
Roykyky000
Roykyky000
09-01-2021
Matematică
a fost răspuns
ce sunt și care sunt numerele reale
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-01-2021
Numerele reale pot fi rationale sau irationale.
exemple : 7,3,7/8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fill În The Approiate Word From The List Below . Use The Words Only Once. Flood Bărbier, Drainege
6. Fill In Using Words In Brackets : A) I Usually ( What) ............. TV In The Evening. B) Do You (water)............ The Plants C) My Father (clean) .......
5) Selectează Câte Patru Verbe Aflate La Numerele Singular Și Plural, Apoi Scrie-le La Celalalt Număr
În Triunghiul Isoscel ABC (AB = AC) AM Este Mediană, Iar Punctele N Şi P Aparţin laturilor AB Şi, Respectiv, AC Astfel Încât AN AP. Demonstrează Că: a) BAM CAM;
Fie Un Triunghi Obtuz Unghic BAC, UnghiulA>90grade AB 12 Cm BC 18 Cm dstanta De La A La BC = 8 Cm distanta De La C La AB = ? Va Roggggg!!!!!!
O Poveste Despre Insecte Dau Coroana Va Rog!!
6) Selectează Din Text: A) Două Substantive Comune, Numărul Plural, Genul Feminin; B) Două Substantive Comune, Numărul Singular, Genul Neutru;
2. Formulează Ideea Principală Şi Trei Idei Secundare Pentru Textul Dat. 10 Puncte
71.După Ce Un Biciclist A Străbătut O Treime Din Drum,constată Că Mai Are De Parcurs 64 De Km. Află Lungimea Drumului.Am Devoie Urgent Și Am Nevoie Să Fie Repre
Decodifica Numele Unui Vestit Arhitect, Care A Activat La Chișinău În Secolul Xx-lea