RO Study
👤
Alinaelenap26
Alinaelenap26
16-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte cu sapte silabe va rog
Răspuns :
Irizz
Irizz
16-04-2015
en-ci-clo-pe-dii-i-le
com-pa-ti-bi-li-ta-te
in-di-vi-dua-li-ta-te
nu prea mai am idei XD
sper ca te-am ajutat putin :3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 10 Numere Pare Nenule Distincte Este 110. Aflati Numerele.
Explica In 4-5 Randuri, In Ce Consta Fascinatia Cartilor.Va Rog. :*
Huhurezul Barbos Traieste In Padurile Dese De Conifere Din Europa , Dar Si In Alaska , Canada Si In Regiunile Nordice Ale SUA . Lungimea Sa Este De 65-70 Cm , A
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Probleme Urgent!1. Rezolvati Ecuatia 1/2*x-2/3=1/3*x+1/22. Aratati Ca [tex](7n+8,6n+7)=1[/tex] pentru Orice N Apartine Numerelor N
1.Calculaţi Masa De Apă, Exprimată În Grame, Ce Se Încălzește La Temperatura T2 = 70 0C De La Temperatura T1 = 20 0C, Ştiind Că Se Consumă 2090 KJ. Se Consideră
A) AB=4 radical din 2 Cm, AC=6 Radical Din 2 Cm, M(<A)=90 Gradeb)AC=12 Radical Din 6 Cm, AB=BC,m(<B)=90 Gradec)AB=6,4 Cm ,AC=15 Cm,m(<A)=150 Grade Aj
Vacanta De Vara E Pe Sfarsite Si Eu Am Uitat Aproape Tot La Matematica Ma Puteti Ajuta Cu Urmatoarele Exercitii?Determinati Numarul Numerelor Naturale Cuprinse
Un Biciclist Parcurge In Prima Zi 105 Km, In A Doua Zi Parcurge Cu 30 Km Mai Putin Decat In Prima Zi, Iar In A Treia Zi Parcurge Cu 20 Km Mai Putin Decat In Pri
Cunosti Alte Filme In Care Apar Ca Personaje Animale? Scrie , In 10-15 Randuri , O Prezentare A Uneia Dintre Ele
Diferenta Dintreun Numar Natural Si 29 Este 52. Aflati Numarul.Va Rogg !!!