RO Study
👤
VanBoss
VanBoss
16-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicala a cuvantului cojoc !!!
Răspuns :
Monalisa99
Monalisa99
16-04-2015
cojoc - cojocar, cojoaca, cojocel, cojocarie
Answer Link
Аноним
Аноним
16-04-2015
cojocar,cojocarita,cojoaca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Clasa Sunt 28 Elevi.Fete Sunt Cu 2 Mai Multe Decat Baieti.Cate Fete Si Cati Baieti Sunt?
Ştiu Că Este Mult Prea Mult, Însă Am Nevoie Urgent De Răspunsurile Acestea! Vă Rog Mult, Mult! Ofer Coroana! :)
Ce Inseamna Semnul ^ Ex. 7^4
Alcatuieste Propozitie Cu Sens Diferite Ale Cuvintelor De Pe Bomboane. Cot,Cos,cheie
Mă Gândesc La Un Număr.Îl Măresc De 7 Ori, Rezultatul Îl Împart La 2 ,adaug Produsul Numerelor 4 Și 7 ; Noul Rezultat Îl Împart La 6 Și Obțin 7.La Ce Număr M-am
Intr Un Deposit Sunt 129 Lazi Cu Cate 18 Ingheatate De Vanilie Si 230 Lazi Cu Cate 12 Inghetate De Ciocolata. Cate Lazi Cu Inghetata Raman Daca Se Vand 1495 Ing
Sa Se Determine M Aparține Lui R Știind Ca {x Aparține Lui R Cu Proprietatea Ca X^2-(m+2)x+m+1=0}={1}
Scrieti Deasupra Liniei Punctate,semnele Operatiilor Aritmetice Si Folositi,daca Este Cazul,paranteze Pentru A Obtine Egalitatea 5.....5....5.....5=2,apoi Rezul
1 Va Rog Frumos Sa A Ajutati Eu Am Citit Textul Doar Ca Nu Stiu . Nu Îmi Gasesc Cuvintele.
Dintr-o Lada De Struguri Ce Cantareste 12 Pe Langa 1 Supra 4 Kg S-au Vandut Succesiv 7 Pe Langa 2 Supra 3 Kg Si 3 Kg De Struguri. Ce Cantitate De Struguri A Ram