RO Study
👤
Eu68y
Eu68y
08-01-2021
Matematică
a fost răspuns
toate in afara de g)
dau coroana, ajutor
Răspuns :
Anonima58w92
Anonima58w92
08-01-2021
rezolvarea in poze !!!
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Includeți În Enunțuri Cuvântul ,,o,, Cu Diferite Valori GramaticaleVA ROGGGDAU COROANA
Comentați În Limita 7-8 Rînduri Versurile Demnitatea Este Pînea Reuneuni.Vă Rog Frumos
Intro Clasa Sunt 35 De Elevi. Stiind Ca Fetele Reprezinta O Patrine Din Nr Bairtilor,afla Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clasa.
Sper Ca Ai Citit Cu Atentie Textul. Atunci, Esti Pregatit Pentru Exercitul Urmator. Incercuieste Cu A Daca Afirmatia Este Corecta Si F Daca Este Falsa. Daca Afr
In Prima Vacanță Dupa Primul Semestru Terminat Ma Pot Transfera La Alt Liceu,eu Vreau La Un Liceu De Sport, Mă Interesează Media De Intreare Si Ce O Sa Dau Sa I
Ajutați Mă Urgent Va Rog
1. A) Orice Număr Care Poate Fi Scris Sub Formă De Fracție Ordinară Se Numeşte B) O Jumătate Dintr-un Întreg Se Poate Scrie Ca 50% Sau Ca: 0,5 1 2 2 4 3 2.n C)
Media Aritmetică A Trei Numere Consecutive Este Egală Cu 7. Determinați Cele Trei Numere
20 Scrie, În Spațiul Punctat Din Dreptul Fiecărei Cifre, Litera Corespunzătoare Cazului Şi Funcţie Sintactice Ale Pronumelor Şi Adjectivelor Pronominale Relativ
Dece Fiecare Clasa E Un Steag?_______________________Va Rogg Ajutor Rapiidd!!