RO Study
👤
Alex5462
Alex5462
08-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog frumos ajutati-mă
Răspuns :
MihaiN16
MihaiN16
08-01-2021
Am atașat propunerea...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imagineaza-ti Caq Esti O Culoare Si Joci Un Rol Pe Ecranul Din Mintea Ta .Descrie Acest Rol In Cel Putin 10 Randuri
Argumente In Favoarea Prelungirii Vacantei I Argumente In Favoarea Inceperii Scolii
Cine Imi Poate Scrie Un Dialog Sau Niste Propozitii Prin Care Ma Prezint La Prima Ora De Franceza:Ma Numesc..., Sunt Din...(locuiesc In...),Vin De La Scoala...,
Ce Lecturi Se Studiaza In Clasa A8-a?Va Rog Raspundeti Doar Daca Stiti,nu Doar Pentru Niste Puncte.
Aria Laterala A Unui Patrulater Regulat Cu Toate Muchiuriile Egale Este De 64c Cm² . Lungimea Uneia Dintre Muchi Este Egala Cu ....
Daca X=38•a+57•b, Unde A,b Apartine N, Arătat Ca 19|x
Daca Debitul Unui Izvor De Apa Minerala Este De 300 Ml/min. , In Cat Timp Se Umplu 900 Sticle De Cate Un Sfert De Litru? Ce Cantitate De Apa Se Poate Imbutelia
53+2*x=x+111=va Rooooog
Explica Folosirea Virgulei In Enunturile: Asculta, Baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copii. Pentru Mine Copiii Nu Sunt Nimic Altceva Decat Niste Prostovani Galagiosi,
Am Nevoie De Raspunsul La 6 Probleme(stiu Ca Sunt Multe Dar Nu Le Inteleg):1)Marius Are De Rezolvat Intr-o Saptamana,80 De Probleme.Stiind Ca In Primele Trei Zi