RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-01-2021
Matematică
a fost răspuns
vă rog din suflet dau coroană ajutatimă plzz
Răspuns :
Stefaniamaria449
Stefaniamaria449
06-01-2021
Răspuns:
2 supra 3= 4 supra 6
Explicație pas cu pas:
Deoarece sepoate și aceasta metoda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Excursie Au Plekat 54 De Elevi Si Adulti.stiind Ca Au Plecat De Doua Ori Mai Multi Baieti Decit Fete Si Cu 6 Adulti Mai Putin Decit Fete,aflati Numarul Baiet
Scrieti 4 Fractii Egale Cu Numarul : A ) 0,6 B) 0,3 C) 2,4 D) 1,8
Aflati Lungimea Laturilor Unui Triunghi stiind Ca Eu Sunte exprimate Prin Numere Naturale Consecutivr pare Si Perimetrul triunghiului Este 24 Cm. un Elev
Heii . Cine Imi Spune Si Mie 2 Rezumate Din Nazdravaniile Lui Pacala ? Mercii
Fie A Si B Doua Numere Naturale Nenule Cu A>b Si Numărul X=84a-56b+73. Aflați Restul Împărțirii Lui X La 14.va Rog Frumos Ajutati Ma !
6)Daca Patratul ABCD,cu Latura De 8 Cm, Iar Punctul M∈(AB) Astfel Incat AM=6cm,atunci Aria Triunghiului BMD Este Egala Cu ...cm².
Intr-o Urna Sunt 6 Bile Negre, 7 Bile Albe , 8 Bile Rosii Si 9 Bile Galbene. Se Extrage La Intamplare O Bila. Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Neagra Este
Un Barbat A Trait Pana Acum 33 De Ani,33 De Luni,33 De Zile Si 33 De Ore.Ce Varsta Are Barbatul?
Aflati 2 Numere Naturale Stiind Ca Sunt Diferenta Lor Este 6 Si Ca Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 3 Si 4
1) Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Din Cuvintele Subliniate : Vara se Apropie si aduce Cu Ea Un Bun Prilej De a Sterge Praful De Pe Aparatul De Fo