RO Study
👤
Raspundeba
Raspundeba
06-01-2021
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana!!!!!!!!!!
Răspuns :
Alessiaaaaaaaaaa
Alessiaaaaaaaaaa
06-01-2021
Ionuț se plimba cu bicicleta pe uliță
Ce faci la ora asta afara pe uliță?
PS.nu știu dacă este bine dar am încercat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Ecris La Bonne Réponse:a) Comment Est-ce Le Chemin ?b) A Qui Souhaitez-vousBonne Année ?c) Qu'est-ce Que Le Ventrapporte Aux Vieux Enfants?d) Où Est-ce Que L
Produsul A Două Numere Este 625. Mărind Unul Din Numere Cu 5, Produsul Devine 750. Aflați Suma Celor Două Numere.Vă Rog Cu Explicație!!!
Eliminați Parantezele In Exertitiul 5•(n+7)
Numerele Naturale Mai Mici Decât 17 Divizibil Cu 5 Sunt......? Va Roggggg! Ajutați-mă
In Trapezul Isoscel Avem : AB Paralel Cu CD, AB < CD, AB ,= 5, BC = 6, Unghiul BCD = 60 Grade. A) CD = ? B) Daca AD Intersectat Cu BC = { M } , Sa Se Afle Pe
Matei Are 55 De Lei, El Vrea Sa Isi Cumpere O Bicicletă In Valoare De 320 De Lei. Mama Lui Ii Da Cate 10 Lei De Trei Ori Pe Săptămână. În Cat Timp Matei Ar Reuș
Matei Are 55 De Lei, El Vrea Sa Isi Cumpere O Bicicletă In Valoare De 320 De Lei. Mama Lui Ii Da Cate 10 Lei De Trei Ori Pe Săptămână. În Cat Timp Matei Ar Reuș
Calculați Paranteză Rotundă 2 La Puterea A Opta Paranteză Rotundă Totul La Puterea A Doua Împărțit La 2 La Puterea A Doua La Puterea A Patra Ori Paranteză Rotun
Ajutor Chimie Clasa A 9 A Ex 9
Dau Coroană Va Rog Frumos