RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-01-2021
Matematică
a fost răspuns
OFER COROANA : Ex 6 , sub punctul 6
Răspuns :
ADAUGA43
ADAUGA43
06-01-2021
Sper ca te-am ajutat! Mult noroc la scoala!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bazin Cilindric Format Din 2 Cilindri Cu Inaltimea De 2100mm Si Diametrul Exterior De 520mm, Trebuie Sa Afllu Care E Diametrul Interior Sau Al Doilea Cilindr
Sa Se Rezolve Ecuatiile Diferentiale Omogene: 1)x^2yy'+1=y 2)xy'+y+x=0 3)y"-2y'+5y=0 4)y"+13y=0
Ma Puteti Ajuta?Explicati De Ce Mântuitorul Hristos I-a Spus. Sfântului Petru Ca Va Fi Pescar De Oameni.Dau Multe Puncte Si Coroana.
Tatal Meu Are De Trei Oi Varsta Mea.Peste 15 Ani El Va Avea Dublul Varstei Mele.Cati Ani Am Eu Acum? VA ROG!!!DAU COROANA.
1.Formulează, Intr-o Singură Propoziție, Motivul Pentru Care Oamenii Ii Lăudau Puterea Lui Ursu.2.Transcrie O Secvență In Care Ursu Este Caracterizat In Mod Dir
Jumătate Dintre Fetele Care Se Aflau Într-o Tabără În Județul Brașov Și 56 De Băieți Au Vizitat Castelul Bran, În Total 213 Elevi. Restul Copiilor, În Total 219
Dati Exemple De Cmmdc Si Cmmmc
Redactati O Invitatie Adresata Directorului Scolii Voastre Pentru A Participa La Vernisajul Unei Expozitii De Desene Pe Tema S.F. A Cercului De Pictura.
Funcția F:R-(0,infinit),f(x)= 10 La Puterea X Să Se Calculeze F(o)=10 La Puterea 0=1 f(1)=11la Puterea 1=10 f(-1)=(-11)la Puterea -1=1 Supra 10 f(2)=(10 La Put
Am Nevoie De O Compunere Descriptiva. Tema La Alegere.