RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Cu cât este egal 10% din 250
Va rog
Răspuns :
Alexandrateme
Alexandrateme
05-01-2021
Răspuns:
25
Explicație pas cu pas:
250.......100%
x.........10%
x=250×10/100
x=2500/100
x=25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor ,va Rooooog, La Tema La Romana Care Mi Se Pare Imposibila : realizati O Comp. Care Sa Cuprinda Versul ,,Un Suflet Suflet Ce Iubeste Taina Fr
Familia Lexicala A Cuv Bine
Puneți Accentul În Cuvintele Subliniate În Propozițiile De Mai Jos: Țăranul Muncește ȚARINA. ȚARINA A Sosit La Palat.
Raspunzind La Toate Cele 100 De Intrebari Ale Uni Test ,un Elev A Obtinut 340 Puncte.Pentru Un Raspuns Corect S-au Acordat 5 Puncte,iar Pentru Un Raspuns Gresit
Am Exercitiul : Observati Scrierea Si Apoi Determinati Restul Impartirii. Calculul E : A:5 Sageata Catul B Restul R ...cum Aflu Restul Impartirii???
Mate,clasa A Saptea: Patru Elevi Au Impreuna 375 Lei. Dupa Ce Primul Cheltuieste 20% Din Suma Sa, Al Doilea 40% Din Suma Sa, Al Treilea 25% Din Suma Sa, Iar Al
Un Text Din Sase Rinduri Cu Titlul ,,O Astepta Un Cuibar Racit,,
Care Sunt Părțile Rădăcinii Aeriene Și Subpământene Care Ajută Planta Să Reziste Iarna?
Repede Va Rog! Cand Au Fost Construite Primele Orase Din Europa Si Cand care Este Orasul Cu Cei Mai Multi Locuitori Din Europa 12 Orase Foarte Importante Din
Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Din Cuvintele Subliniate Din Secventa:O Afla Cei Care ,ca Si Mine,au Vazut Din Goana Masinii Rogojinile Expuse La V