👤
Fire123
a fost răspuns

Vreau 7 probleme de genul: MATEI ARE 10 LEI. DE 2 LEI CUMPARA SUC SI DE 3 BANANE. CU CATI BANI RAMANE?

Răspuns :

Răspuns:

7.Marian are 15 lei cumpăra suc de 5 lei și biscuiți de 7 lei. Cu că-ți bani rămâne?

Explicație pas cu pas:

Sper ca te am ajutat!!

Vezi imaginea Ana45524g
Xxanny

Răspuns:

1. Miruna are 15 mere. Ii da 4 Ioanei si 3 lui Ionut. Cu cate mere rămâne Miruna?

2. Daca Giulia are 100 de bomboane cu gust de fructe si ii da lui Mihai jumatate din ele,cu cate bomboane ramane Giulia?

3. Radu are 20 de mașinuțe, ii împrumută 3 lui Mihnea si 6 verisorului sau. Cate masinute mai are Radu?

4. Eu am 5 perechi de adidasi. Cu 2 am mers la fotbal si s-au rupt si cu 1 am mers in parc si i-am murdarit. Cate perechi de adidisai mai am?

5. Cainele lui Carmen are 15 jucarii de ronțăit. 3 le-a pierdut , 4 le-a rupt si una a fost uitaa in parc. Cate jucarii mai are cățelul?

6. Dan strebuie sa se uite la 6 filme pe canale diefrite. La primul film se uita pe primul program, la al 2 si la al 3 se uita pe al doilea program. Cate filme mai are de vazut si pe ce programe?

7. Tatal lui Andrei a facut o echipa de fotbal formata din 12 copii. Primul copil s

a accidentat , iar altii 3 au plecat din echipa. Cati copii mai sunt in echipa?