RO Study
👤
DianaCriss10
DianaCriss10
15-04-2015
Istorie
a fost răspuns
Ce reprezinta tributul?
Răspuns :
Tcostel
Tcostel
15-04-2015
Dare în bani perceputa de catre domnitori pentru poarta otomanã; bir.
La figurativ: concesie impusa de anumite circumstante.
. Exemplu: "a plãti tribut modei".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Câte Perechi De Unghiuri Opuse La Vârf Sunt În Figura Alăturată? B) Dacă M(<2)= 30 Deg * S M(<6)= 70 Deg Care Sunt Măsurile Celorlalte Unghiuri Din Fig
Scoateţi Factori De Sub Radical Şi Aduceți Expresia La O Formă Mai Simplă:a)✓18-3✓32+2✓8-✓72 B)0,4✓12-0,9✓27+1,3✓75 C)-2✓80+✓320-4✓20+✓45 D)✓0,8+✓3,2+✓5-10✓7,2U
15. La O Împărţire Cu Rest 0, Împărţitorul Este 156 Şi Câtul Este Jumătate Din Împărţitor.
Buna ! Am Și Eu Nevoie Urgent De Rezolvări . Va Rog Frumos Sa Mă Ajutați. Dau Coroană !
Ofer Coroana!!Se Dau Următoarele Teritorii De Stat:(am Nevoie De Cate 3 State La Fiecare)
5. Retiens Les Participes Passés De Ces Verbes: Dû Avoir Être →été Voir -VU Boire - Bu Eu Los Vorbos Qu Devoir Dire Écrire Faire Dit →écrit Fait Mettre Mis Ouvr
Povestește Al Doilea Fragment Din ,, Castană Din Poveste" Va Rog Dau Coroană!!
Referat Cu Titlul Latinitate Și Dacism. Vă Rog Frumos Ajutați-mă Dau Coroana Și Puncte. De Minim O Pagină... Cât De Cât Dacă Se Poate Corect....
Nuvela Toiagul Pastoriei Este O Inversare A Genialei Ideei Mioritice ,O Inversare Pe Cit De Neasteptata Pe Atit De Fireasca .Nu Oile Ramin Fara Pastor Ci Pastor
Cum Se Scriu Urmatoarele Reactii Chimice: Hidroxid De Fier3, Monoxid De Carbon, Acid Clourhidic, Hidoxid De Magneziu???VA ROG URGENT!!!!!! Imi Trebuie Pana La 1