RO Study
👤
Titiconserva67
Titiconserva67
03-01-2021
Limba română
a fost răspuns
dau coroana plsssssss
Răspuns :
H3770k1tty
H3770k1tty
03-01-2021
6. Trenului i se poate intampla sa cada de pe sine.
Familia este importanta pentru tine?
7. Noștri
Pe care
Sper ca i bn. Bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie De Cateva Argumente PRO ,in Cadrul Unei Dezbateri Cu Tema VALORILE ADEVARATE NU MERITA PROMOVATE, Care Ma Poate Ajuta Va Rog Mult :d
Scrieti O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Descrieti Primavara
Un Tetraedru Regulat ABCD Are Volumul Egal Cu 27 Radical Din 3 Cm3. Calculati Aria Totala A Tetraedrului. Va Rog Sa Imi Explicati..mai Bine Imi Spuneti Cum Treb
Ce Sens Mai Are Unde ?
Include Verbel Va Tine, Va Vedea, Vva Trai, Va Crestea Va Ingriji Intr-un Text Propriu
Am Nevoie De O Melodie De Fundal Pentru O Prezentare In Power Point A Hazardelor Industriale, Explozii Nucleare.
Buna Am Si Eu Nevoie De Ajutor . Pe Un Paln Inclinat De Lungime L=1m Se Lanseaza De La Baza Un Corp cu Masa M=2 Kg Si Enrgia Cinetica Ec=20 Juli .
Mama Si Fiica Au Impreuna 37 Ani. Stiind Ca Mama Este Cu 24 De Ani Mai Mare Decat Fiica, Aflati Varsta Acestora
1. In Biblioteca Scolii, pe Un Raft Sunt 48 De Carti, Pe Un Alt Raft Se Afla Un Sfert Din Numarul Cartilor Aflate Pe Primul Raft, Iar Pe Al Treilea O Treime Din
Gasiti Un Nr. Nat.de Doua Cifre Care Are Proprietatea Ca Raportul Dintre El Si Rasturnatul Sau Este 3 Pe 8.