RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-01-2021
Matematică
a fost răspuns
doar raspunsul
5 stele si inima
Răspuns :
Lamapink
Lamapink
02-01-2021
a)FALS
b)FALS
c)FALS
d)ADEVĂRAT
e)ADEVĂRAT
f)FALS
g)FALS
h)ADEVĂRAT
Answer Link
Marianaioana623
Marianaioana623
02-01-2021
Răspuns:
Fals
fals
fals
adevărat
adevărat
fals
adevărat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cucerirea Daciei De Catre Romani Anii-??? ; Al Doilea Razboi Daco-roman Al Imparatului Traian Anii -??? . URGENTTT VA ROG !!!!! AM NEVOIE ACUMMMMMM VA RRROG
Intr-o Livadă Sunt 45 De Pomi, Meri Și Peri. Dacă Numărul Merilor Reprezintă 60% Din Numărul Pomilor, Aflați Câți Peri Sunt In Livadă.
Un Triunghi Isoscel Are Perimetrul De 20 Cm,iar Una Dintre Laturi Are 6 Cm. Aflati Lungimile Laturilor Triunghiului.
Coronita !!! Un Teren De Forma Dreptunghiulara Are Lungimea De 27 Hm Si Latimeacu 90 Dam Mai Mica Afla Perimetrul Dreptunghiului .
Va Rog Imi Trebuie Rapid :Imnul Lui Stefan Cel Mare : Incadreaza Textul Intr-unul Din Genurile Literare Studiate Si Motiveaza-ti Alegerea.
Ce Credem Noi Despre Imnul Romaniei
Puteti Sami Rapundeti La Intrabare : 1. Wo Liegt Bern ?
Cum Se Rezolva: (95-9×5-9×a):8=9×4-8×4 Cat De Urgent Va Rog!! Am Decat Un Indiciu Trebuie Sa Imi Dea 2!
Transforma Urmatorul Text Din Vorbire Directa In Vorbire Indirecta: - Bine-ai Venit,Fat-Frumos! Zise Inparatul -Bine Te-am Gasit ,imparate,desi Ma Tem Ca Nu T
Lungimea Unui Teren Este 20 Dam Iar Latimea Este Egala Cu 150 M .aflati Perimetrul Terenuluivexprimat In Metri.UGENT!!!!