RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-01-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog enorm cine poate sa mi le rezolve
Răspuns :
WorkHardandL0v3
WorkHardandL0v3
01-01-2021
La 4 nu știu dar la 5 răspunsul nu îl știu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B)Află Termenul Necunoscuta —249—1519 = 36005317 — B = 4416 -2408
In Descompunerea In Produs De Factor Primi Al Numarului 72, Baza 2 Are Exponentul : A)1 B)2 C)3 D)4
Ce Rol Are Eritrocita?
Câte Vârfuri Și Laturi Are Cercul, Triunghiul, Pătratul, Dreptunghiul?îmi Scrieți Vă Rog Frumos!Mai Repede!!!Până La Ora 18:30!!
Vă Rog Frumos.Daca Ma Puteti Ajuta Poate Vă Voi Fi Si Eu De Ajutor Scrie Un Text ,de 10-12 Rânduri ,cu Titlul ,, Salvați Viețuitoarele Planetei!" În Comp
E) Propozitie După Schema Datăcuvant Cedenumesteo Fiintacuvant Cedenumesteo Insusirecuvant Cedenumesteo Actiunecuvant Cedenumesteun Lucrucuvant Cedenumesteo Îns
Soluția Ecuației 2(x-2)+3=3 Este X... DAU COROANĂ!!
1. Completează Spaţiile Punctate Cu Răspunsurile Corespunză-toare:a) Se Numeşte... În Triunghi O .......... A Unui Unghi Altriunghiului.b) Se Numeşte În Triungh
Precizează Antonimele Cvintelor Marcate În Secvența : "S-astept Sa Vina Vara Să-mi Răpună / Mieii Sotir Spre Setea Dulcii Hume/ Și-n Transhumanța Sfântă Sa Cule
1 Subliniază Circumstanțialele De Cauză Din Textul Dat.Asteroizii Au Apărut Din Cauza Intrării În Colaps A Unuimare Nor De Gaze Şi De Praf În Centrul Căruia S-a