👤

Redactează o compunere narativă de 150 200 cuvinte în care să povestești o întâmplare imaginară petrecută în cea de a treia lumea așa cum înțelegi tu clasificarea din text​

Redactează O Compunere Narativă De 150 200 Cuvinte În Care Să Povestești O Întâmplare Imaginară Petrecută În Cea De A Treia Lumea Așa Cum Înțelegi Tu Clasificar class=

Răspuns :

O a 3-a lume

Se spune ca, nu trebuie sa alegi o carte dupa coperta, ci dupa continutul ei. Dar cum o alegi dupa continut? O rasfoiesti, citesti cateva paragrafe si daca iti place si subiectul, o cumperi. Insa, eu cred ca o carte, inafara de cititul lin , subieectul si altele, o carte trebuie sa te duca intr-o calatorie prin asa-zisa a treia lume.

Locul unde basmele sirealitatea, magicul si normalul, fanteziile si plictisenia se intalnesc. O carte buna iti povesteste despre lucruri de necrezut, care te fac sa mai dai inca o pagina si inca o pagina, fara a te putea opri. A treia lume iti spune despre aventuri de necrezut si iti da niste emotii fie de andrenalina, fie de tristete cand se intampla ceva cu personajul principal, sau chiar de dragoste pentru un anumit personaj de acolo. Emotii foarte puternice dar in acelas timp foarte slabe, care te pot face sa razi sau sa plangi.

O a treia lume este creeata chiar de tine atunci cand citesti o carte buna, imaginatia ta putand duce la intorsaturi sau ganduri la ce s-ar putea intampla, gandindu-te la personaje ca la cei mai buni prieteni si in acelas timp, tu esti in camera ta, citind o carte.

204 cuvinte + 4 la titlu = 208 cuvinte (scz, n-am putut mai scurt)

E ok?